torsdag 14. februar 2013

Prestasjonsangst

Kjenner jeg får litt pestasjonsangst nå som bloggadressen min er på trykk i Boligpluss, sammen med reportasjen om hjemmet mitt. Må prøve å ikke la det ta helt overhånd :) 
Bloggen min er jo bare for gøy! Den er bare et resultat av huskjøpet vårt og min enorme innteresse for interiør og kreative sysler. Hvorfor er det slik? Det er jo ingenting å være flau over! Dette er ingen "rosa sukkertøy" blogg (uten at jeg vil fornærme de som eventuelt har det). Bare min lille "dagbok" om ting jeg liker og prosjekter jeg holder på med i huset vårt. 

 Noen av bildene i denne collagen har Janniche som har bloggen dusepasteller tatt :)

Jeg har mye å "jobbe med" når det gjelder fotografering og tekniske ting her på bloggen. Jeg har for eksempel ikke peiling på kameraet og lukketid og iso!, men skal prøve å få tatt litt bedre bilder :) Holder på å lære meg diverse redigeringsprogrammer for å gjøre bildene bedre, men det er ikke så lett! Tror rett og slett ikke jeg har det tekniske genet :)

Uansett så er det kjempekoselig å se at det er noen som besøker bloggen min. Håper du som leser dette vil komme på besøk igjen :)4 kommentarer: